Rólunk

Vállalkozásunk 2000 óta foglalkozik autólámpa és perifériái javításával felújításával. Elötte autóvillamossággal és hosszú évekig autóüveg kereskedelemmel javítással beszereléssel is foglalkoztunk de az utóbbi 16 évben már csak és kizárólag az autófényszórókkal foglalkozunk. Emlékszem mikor megszületett a gondolat ,hogy általános felújítás helyett csak és kizárólag autólámpákkal fogunk foglalkozni , finoman szólva mosolyogtak a kollegák mondták is , hogy ez olyan lesz mint 19-re lapot húzni…… De ma már tudjuk jól döntöttünk , és miért is mert aktív környezetvédőként sokkal kevesebb komplex hulladék szennyezi a környezetet , az ember sajnál kidobni egy ilyen bonyolult mérnöki eredményt ,mert drága ,mert benne sok munkaóra rejtezik , mert szennyezi a környezetet és még sorolhatnám de nem szeretném kedves autóstársamat untatni. A későbbiekben is megpróbáljuk a műszaki dolgokat úgy leírni ,hogy mindenki számára közérthető legyen ha mégis túlszaladnék a témával elnézését kérem:)

Csapatunk lelkes és specifikus szakmáink: autóvillamossági műszerész, mechatronikai műszerész ,elektronikai műszerész , program és PLC , mechanikai műszerész , gépész CNC . Szeretjük a munkánkat és értünk is hozzá , megpróbáljuk minden esetben a legjobb megoldást megtalálni , komoly gépparkal rendelkezünk ezért minden autólámpával kapcsolatos munkát el tudunk végezni és el is végzünk .

Műhelyeink Szomódon és Tatán vannak . A szomódi műhelyűnkben történik a felújítás javítás itt egy labortisztaságú műhely várja a javítandó felújítandó eszközöket . A tatai műhelyűnkben kolégáink a fényszórók ki be szerelését beállítását kisebb autóvillamossági szerviz munkáit végzik el. A telephely és a műhely is kamera rendszerrel van ellátva egy ipariparkban védett környezetben , minden gépkocsinak külön parkoló helye van a telephelyen belül , könnyen megközelíthető , pl vasút állomás 400m autópálya 5km tehát nem a világ vége . Műhelyűnk 80 és 100 m2 jól felszerelt belső parkolókkal elátott ( nincs utcán parkoltatás!!!).

Minden ügyfelünkre kiemelten figyelünk és próbálunk rugalmasak lenni ezért postán futárral is lehet hozzánk autólámpát hozni. Aki szeretné alkatrészt is hozhat vagy beszerezhet nálunk ez nem jelent problémát.

Amivel cégünk foglalkozik: gépjárművek világító testeinek és perifériáinak javítása ,felújítása , Lézer ,Led , Infra , Xenon ,Halogén projektorok felújítása javítása , angolról eu szabványra való átalakításra , szimmetrikus fényvetítésről aszimmetrikus fény vetítésre való átalakítás (műszaki vizsga garancia a fény vetítésre) . -foncsorok keretek egyéb alkatrészek fém gőzölésé : Chrome , sárga , bronz , festése magas hőállóságú poralapú festékkel matt fekete vagy választott szín. . Javítás : DRL , tompított , reflektor , irányjelző , stb led rendszerek javítása , vezérlők javítása ha nem lehet javítani legyártjuk vagy beszerezzük és beépítjük! Infra javítás , kanyarkövető rendszerek javítása átvezetékelése kártyák javítása. Lézer rendszerek javítása. Kábelkötegek készítése bármely típusú autólámpához. . Xenon rendszerek javítása , telepítése felújítása. Autólámpák ki-be szerelése , optikai rendszerű műszerrel való beállítása , futó javítás izzócsere stb . Autóüveg foljázás , fényszóró bura foljázás hátsó lámpa szin foljázás . fűtőszál javítás , autóüveg kavics javítás. Utólagos xenon , led beszerelés canbus szinkronizálás kisegítő elektronika gyártás beszerelés (nem sima ellenállás) AFL , AFS , sávbantaró kameraszenzorok stb javítása , és a gépjárművőn lévő perifériái is .
Professzionális külső azaz bura felújítás. Autó diagnosztika hibafeltárás , kódolás és illesztés (nem minden tipusnál) hibatörlés.

Műszeres diagnosztika hibakiolvasás törés kódolás illestztés.