Garanciális és használat


Garanciális feltételek   autólámpa  szakszerviz által elvégzett munkákra.                      

A garancia érvényesítésének feltétele, hogy a fényszórótestek , elektronikák saját szakműhelyünkben vagy megfelelő szakműhelyben kerüljenek beszerelésre, amelyet hiteles számlával igazol az ügyfél!

A fényszórók , elektronikák ,stb , javított felújított alkatrészek , működésükben hatásfokban megegyeznek az új alkatrészekkel , de miután több éves eszközökről van szó így nem lesz olyan mint egy gyári új alkatrész. Eltérhet pl: a bura teljes kinézete az újtól abba ,hogy a mikró repedések vagy túl mély kavicsnyomok vagy gépi munkából eredő apró nyomok megmaradnak. Ezen hibákat csak és kizárólag új bura beszerelésével lehet kiiktatni! Az összeszerelési technika ragasztása miatt  látszani fog ,hogy szerelés alatt állt/ természetesen nem kivülről/ .A garancia kiterjed   mined általunk elvégzett és nálunk  vásárolt , általunk beépített alkatrészekre . Idő tartama 1 év , a kompakt Ledek esetében 6 hónap a beépített panel ledek esetében 1 év. Garancia nem terjed ki a wolfram szálas izzókra .  Garancia megszűnik a szakszerűtlen beszerelés és használat vagy rongálás baleseti sérülés, égés, törés, repedés, zárlat, túlfeszültség, tűz és villám vagy az eszköz szétszerelése ,megbontása, szakszerűtlen vagy nem belevaló alkatrész beszerelése esetén.  Továbbá nem tartozik a jótállás körébe a termék fogyasztó által történő átvétele utáni fogyasztó általi szállítás közbeni sérülés vagy elcsomagolás következtében keletkező káresemény. A javított fényszórókat a ragasztóanyag teljes átkötéséig , illetve a fólja teljes száradásáig 30 napnak kell eltelni addig mosni vagy magasnyomású mosóval tisztítani SZIGORÚAN TILOS ez a  garancia elvesztéséhez vezet!  A magasnyomású mosók a későbbiekben sem javallottak ugyan is a fényszóró testen több helyen is található olyan alkatrész amely „O” vagy egyéb tömítőgyűrűvel van szerelve , melyek ezen eszközök hatására megsérülhetnek beszakadhatnak ami beázáshoz vezethet. Pára, párásódás,ez a javítás után fokozottan előfordulhat a vegyszerek távozása miatt ami 3-4 héten belül teljesen megszűnik. Normál esetben  minden fényszóróban előfordul fordulhat ez  jelenség amely az eszköz működése miatt lép fel , ez egyszerű fizikai anomália , amely rövid időn belül eltűnik. Amennyiben pár napon vagy egy héten belül nem tűnik el vagy fokozódik , kérem ellenőrizze a zárófedeleket kupakokat illetve ellenőrizze nem tömődött e be a levegőztető fúvóka rendszer.

Adaptív rendszereknél előfordulhat hogy a kiszerelt lámpát hibának veszi a gépjármű can-bus rendszere , ezért a hibát törölni kell külömben működési zavarok léphetnek fel! Ugyen ez vonatkozik valamenyi zárlatos vagy hibás vezérlő alkatrészre is pl: AFL,AFS,LED,DRL,stb.

A garanciális javítást csak is érvényes eredeti jeggyel lehet érvényesíteni!!!! 

A garanciális javítás érvényesítéséhez  1/készítse elő  a még érvényes garancia jegyét 2/ vegye fel cégünket a kapcsolatot  telefonon vagy e-mailben / kapcsolatoknál látható/. 3/ küldje el saját költségen az eszközt cégünk telephelyére , a küldés postai úton ,”TÖRÉKENY” csomagként kell érkezzen vagy személyesen ugyan csak saját költségén kell telephelyünkre beszállítani. Átvizsgálás után , amennyiben bebizonyosodik ,hogy javítási hiba vagy olyan alkatrész ment idő elött tönkre amire cégünk a garanciát vállalta , a javítást vagy alkatrész cserét vállalkozásunk díjmentesen cseréli / javítja. Továbbiakban a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre   ide vonatkozó előírásai mérvadók.  Köszönjük , hogy cégünket bízta meg a javítással, remélem elégedett volt szolgáltatásunkkal , balesetmentes utat kíván az autólámpaszakszerviz csapata.