kezdőlap

Tisztelt sokadik izzócserén átesett, sok idióta tanácstól kiborult, szemészetet is talán megjárt, autóstárs ha itt van, akkor nem jó a fényszóró a gépjárműén, nem lát vele… viszont a legjobb helyen van:)

                              Mivel is foglalkozunk mi valójában?

 

Mi javítjuk vagy felújítjuk a lámpáját legyen az halogén foncsoros projektoros, xenon , bixenon . adaptiv , infra , led led inteligent , led dinamic , led matrix , lézer stb.

De ha önnek Angol ,  Japán , Usa stb azaz nem aszimmetrikus vagy balkormányos autó tulajdonosa , akkor ön ismételten jó helyen jár.

Ha szeretne fűtőszálat  ,vagy szélvédő üveget javítani , illetve szeretné ha valaki pontosan jól állítaná be fényszóróit új optikai beállító műszerrel vagy szeretne fényerőt méretni , ismételten mi vagyunk akiket keres.

Szeretné lefoljáztatni fényszórójait vagy hátsó lámpáit vagy gépjárműve üvegeit , szakembereink állnak önök rendelkezésére Grafi Guard Belgium  vagy LLumar platinum  Usa folja  anyagokkal , vizsgával és plasztikkártyás műbizonylattal  nagy választékkal.

Ha szeretne eltérni a gyáritól , ha a fényszórója belső részét szeretné ha újrafém gőzőlnénk chrom , sötétbronz vagy sárga fém gőzre , vagy matt feketére vagy bármilyenre fényezné, jó helyen jár.

Ha foncsoros lámpáját szeretné projektorozni , vagy projektoros lámpáját xenonosra építeni , vagy ledesre , ismét mi vagyunk alegjobb  megoldás.

MINDEN VÁLTOZTATÁSNÁL FIGYELEMBE VESSZÜK AZ ESZTÉTIKÁT ILLETVE A KRESZ IDEVONATKOZÓ ELŐÍRÁSAIT.

Amit nem csinálunk: NEM POLIROZUNK ezt meghagyuk a kezdő dilettánsokra , NEM TESSZÜK SÜTŐBE A LÁMPÁKAT ezt is meghagyuk másnak , NEM SUFNIZUNK , NEM RAKJUK MOSOGATÓ GÉPPE FÉM GŐZŐLÜNK ÉS NEM FESTEGETÜNK HOGY MÁS TALÁLMÁNYOKRÓL NE IS BESZÉLJÜNK!! EZEKET NEM!