kezdőlap

Tisztelt sokadik izzócserén átesett, sok idióta tanácstól kiborult, szemészetet is talán megjárt autóstárs, ha itt van, akkor nem jó a fényszóró a gépjárműén, tönkrement a ledes nappali menetfény , vagy a xenon vagy csak nem lát vele…stb, stb, viszont a legjobb helyen van:)

                              Mivel is foglalkozunk mi valójában?

Kollégáim és jómagam is Autóvillamossági műszerészek és mechatronikai műszerészek vagyunk akik autóvilágítótestek és perifériáik javítására szakosodtunk immáron 22 éve.

 

Mi javítjuk vagy felújítjuk a lámpáját legyen az halogén foncsoros projektoros, xenon , bixenon . adaptiv , infra , led led inteligent , led dinamic , led matrix , lézer , drl , első vagy hátsó lámpa , vagy perifériák , illetve műszeres diagnosztika hibatörlés kódolás illesztés , autóvillamossági javítások a világítóberendezések és kiszolgáló egységeiken . Fényszórók ki be szerelése és műszeres beállítása .

De ha önnek Angol ,  Japán , Usa stb azaz nem aszimmetrikus vagy balkormányos autó tulajdonosa , akkor ön ismételten jó helyen jár.

Ha szeretne fűtőszálat  ,vagy szélvédő üveget javítani , illetve szeretné ha valaki pontosan jól állítaná be fényszóróit új optikai beállító műszerrel vagy szeretne fényerőt méretni , ismételten mi vagyunk akiket keres.

Szeretné lefoljáztatni fényszórójait vagy hátsó lámpáit vagy gépjárműve üvegeit , szakembereink állnak önök rendelkezésére vagy LLumar E1 Usa anyagokkal , vizsgával és plasztikkártyás műbizonylattal  nagy választékkal.

Ha szeretne eltérni a gyáritól , ha a fényszórója belső részét szeretné ha újrafém gőzőlnénk chrom , sötétbronz vagy sárga fém gőzre , vagy matt feketére vagy bármilyenre fényezné, jó helyen jár.

Ha foncsoros lámpáját szeretné projektorozni , vagy projektoros lámpáját xenonosra építeni , vagy ledesre , ismét mi vagyunk alegjobb  megoldás.

MINDEN VÁLTOZTATÁSNÁL FIGYELEMBE VESSZÜK AZ ESZTÉTIKÁT ILLETVE A KRESZ IDEVONATKOZÓ ELŐÍRÁSAIT.

Amit nem csinálunk: NEM POLIROZUNK ezt meghagyuk a kezdő dilettánsokra , NEM TESSZÜK SÜTŐBE A LÁMPÁKAT ezt is meghagyuk másnak , NEM SUFNIZUNK , NEM RAKJUK MOSOGATÓ GÉPPE , NEM FESTEGETÜNK HOGY MÁS TALÁLMÁNYOKRÓL NE IS BESZÉLJÜNK A NETEN MEGTALÁLHATÓ EGYÉBB HÜLYESÉGEKKEL EGYÜTT !! EZEKET NEM! A MINKET LEMÁSOLÓ ANYAGAINKAT JOGNÉLKÜL FELHASZNÁLÓ KÉPÍ ÉS SZÖVEG ÁLLOMÁNYUNKAT KOPÍROZÓ SZAKIK RÉSZÉRE : EZ BÜNTETENDŐ CSELEKMÉNY ÉS NEM IS ETIKUS!